Овчарски гювеч

Rositsa IvanovaRositsa Ivanova
Дарт Вейдър
29542261k
Овчарски гювеч1 / 3
08/01/2018
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
30 мин.
Готвене
60 мин.
Общо
90 мин.
Порции
4

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Нарежете ситно лука и пиперките и сложете да се запържат в сгорещена мазнина, докато омекнат. Добавете нарязаните домати и запържете така още няколко минути. Посолете и снемете от котлона.

Объркайте сместа с натрошеното сирене и една част от магданоза. Прехвърлете сместа в тава.

Направете сос от запържено в масло брашно, разредено с млякото яйцата.

Разбъркайте готовия сос и залейте в сместа в тавата.

Сложете гювеча по овчарски за се изпечете в силно загряна фурна.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: