Таратор по селски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
2k
4k
Таратор по селски1 / 5
22/05/2009
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне20 мин.
Общо20 мин.
Порции4
"Не бяхме опитвали по-вкусен таратор досега!"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Чесънът се счуква със сол до побеляване. Прибавят се краставицата, обелена и нарязана на ситно. Прибавят се след това листата от марулята, измити добре и нарязани на ситно, ситно нарязаният копър, оцетът и сол на вкус.

Разбъркват се и се заливат с 5 ч. ч. студена вода.

Към таратора, преди поднасянето му, се прибавят смлените на по - едро орехови ядки и олио на всяка порция.

Поднася се студен.

Рейтинг

5 7
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка: