Сос с хрян

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Дарт Вейдър
1k
422
301
18/12/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции500 мл
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 864
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сос за Месо

Начин на приготвяне

Хрянът се измива, обелва се, настъргва се и се поръсва с оцет.

От маслото и брашното се прави светла запръжка. С нея се залива бульонът и се оставя да заври.

Добавят се хрянът и сметана, подправят се със захар, оцет и сол. След това се прибавят жълтъците от яйцата и се разбърква добре, като се внимава да не заври.

Сосът е подходящ за варено говеждо месо, супа с месо, говежди език или варена риба.

Емайлирано джезве с декор CIRCLE 1 литър
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Емайлирано джезве с декор CIRCLE 1 литър
11.30 лв.
Виж ››

Практично емайлирано джезве, което ще ви послужи в приготвянето на сосове, паста, варене на яйца, дори кафе. Удобно разграфено с различни количества на вместимост. Емайлираното джезве ще намери приложение в кухнята от първия ден.

Рейтинг

5 3
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар