Салата Виктори

30/08/2012
"Всяка салата, в която има бекон, може да се разглежда като победа на вкуса над диетата "
Приготвяне15 мин.
Готвене15 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 861
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.6 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете бекона на ситни ленти и ги запържете в сух тиган на умерен котлон.

Почистената маруля накъсайте в купа. Добавете маслините, бекона и нарязаните на четвъртинки сварени яйца.

По периферията на чинията направете украса от репичките, като ги нарежете по интересен начин.

Поръсете салатата с малко сол, соевия сос, оцета и олиото. Поднесете салата Виктори веднага.

Рейтинг

5 1
4 2
3 1
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар