Пилешко месо с пушени гърди

Росица Стоянова
Росица Стоянова
Новак
02/11/2017
"Тази диета ще ни съсипе, затова решихме към пилешкото месце да добавим и малко пушени гърди "
Приготвяне20 мин.
Готвене40 мин.
Общо60 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 026
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете пилешкото на кубчета и го сложете в намасления загрят сач.

Когато е готово, последователно (през около 5 минути) започнете да добавяте другите продукти.

Първо прибавете лука, след това чушките, морковите и накая доматите.

След още 5 минути прибавете пушените гърди, нарязани на ивички. Овкусете всичко със сол и черен пипер, разбъркайте.

Поръсете с настъргания кашкавал и след няколко минути махнете от огъня.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар