Шоколадов крем за торти

Fat BertaFat Berta
Джедай
353528501k
Шоколадов крем за торти
19/08/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Общо
20 мин.
"Ако се чудите как да направите една по-специална и различна торта, опитайте с този шоколадов крем, сигурни сме, че резултатът ще надмине очакванията ви"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сложете сметаната в камерата на хладилника, за да се изстуди много добре. Оставете течният шоколад и маслото на стайна температура да се размекнат и поразтопят.

Разбийте сметаната за няколко минути и добавете течния шоколад, като внимавате да не се пресече сметаната. Разбивайте, докато се получи гладък ганаш. Прибавете мекото масло, пудрата захар, какаото и ликьора.

Хомогенизиралия се крем сложете в хладилник да се стегне. След това се оставя на стайна температура и се разбива. Така приготвения шоколадов крем за торти се покриват торти или се слепват блатове.

Рейтинг

4.3
52
41
31
20
10
Дай твоята оценка: