Гювеч в буркани

Дебелата БертаДебелата Берта
Джедай
329
290
50
810
02/08/2012
"Когато зимата решите да изненадате приятно семейството си с гювеч, ще ни благодарите за идеята да си приготвите няколко буркана!"
Приготвяне40 мин.
Готвене100 мин.
Общо140 мин.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо15 726
  • Преглеждания за месеца43
  • Преглеждания за седмицата16
  • Рейтинг4.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Вземете по равни количества зеленчуци за всеки буркан и по 1 парче патладжан.

Добре измитите и подсушени зеленчуци нарежете на парчета. Режете всеки зеленчук в отделен съд.

Сварете зеления фасул за 10-15 минути в малко количество подсолена вода.

Разпределете зеленчуците по равно във всеки буркан и ги залейте с настъргани домати.

Затворете добре бурканите и стерилизирайте гювеча за 1 час и 30 минути след завиране на водата.

Рейтинг

5 6
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар