Лесни кренвиршки

20/07/2012
"Раз-два и закуската е готова - заповядайте на масата "
Приготвяне20 мин.
Готвене20 мин.
Общо40 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо25 960
  • Преглеждания за месеца54
  • Преглеждания за седмицата18
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете кренвиршите на парчета с дължина около 6 см или ако използвате бейби кренвирши, ги оставете цели.

Бутер тестото нарежете на правоъгълници с височина колкото кренвиршите, така че да може да загърнете кренвирша в тях и той да се подава леко от краищата.

Смесете заедно зехтина, кърито, малко сол на вкус, горчицата и майонезата. С помощта на четка намазвайте парчетата бутер тесто с тази смес. Слагайте по кренвирш и добре ги загръщайте.

Подреждайте така приготвените кренвирши в тава. Сложете лесните кренвиршки да се изпекат в умерено загряна фурна до готовност.

Рейтинг

5 11
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Соня
Соня
01.07.2013 15:15
Намажете с отгоре с яйце и поръсете със сусам или мак по желание и стават превъзходни.
0
0