Аржентинско песто

11/07/2012
"Екзотично предизвикателство за сетивата, което отлично се съчетава с меса, дивеч или обикновени препечени филийки "
Приготвяне15 мин.
Общо15 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 002
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • магданоз - 1 голяма връзка
  • чесън - 4 скилидки
  • риган - 1 с.л. сух или 2 с.л. пресен
  • зехтин - 125 мл
  • оцет - 60 м (1/4 ч. ч.) винен
  • кимион - 1/2 пакетче смлян
  • сол - 1 ч.л.
  • черен пипер - на вкус смлян
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Добре измийте магданоза и го подсушете старателно. Скълцайте го и го сипете в блендер.

Прибавете ригана, скълцания чесън и оцета.

Пуснете машината и пасирайте всички добре.

Прибавете останалите подправки, олиото на тънка струйка и доразбийте много добре.

По желание може да го поднесете с настъргани орехи.

Рейтинг

5 0
4 1
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар