Омлет с магданоз и лук

IlariaIlaria
Новак
578
250
33
732
08/07/2012
Приготвяне10 мин.
Готвене15 мин.
Общо25 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 004
  • Преглеждания за месеца3
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Разбийте яйцата с 1-2 с.л. сметана. Добавете скълцания лук, магданоз, джоджен и подправки на вкус.

Накрая объркайте с натрошеното сирене.

Загрейте мазнина в широк тефлонов тиган. Излейте омлета и захлупете с капак или чиния.

След като се стегне, поръсете с малко натрошено сирене или кашкавал и прегънете.

След 30-40 секунди снемете от котлона.

Поднесете омлета с магданоз и лук.

Практична сгъваема бъркалка за яйца
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Практична сгъваема бъркалка за яйца
4.99 лв.
Виж ››

Много удобна за работа и компактна за съхранение бъркалка за яйца, която всяка домакиня ще иска да има в чекмеджето с принадлежности

Рейтинг

5 2
4 1
3 0
2 1
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар