Макарони на фурна със сирена и гъби

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
591
1k
31
2k
22/06/2012
Приготвяне15 мин.
Готвене55 мин.
Общо70 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо3 407
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сварете пастата до полуготовност и я отцедете. Прехвърлете я в намаслена тава.

Отделно задушете ситно нарязаните гъби в маслото и добавете към макароните.

Прибавете настърганите или натрошени сирена и залейте с разбитите яйца с прясното мляко.

Объркайте още веднъж, като посолите при нужда и добавите черен пипер на вкус.

По желание добавете и други подправки - сушен босилек, малко индийско орехче или къри.

Сложете ястието да се пече в предварително загряна на 180 градуса фурна до готовност.

Рейтинг

5 4
4 1
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар