Ezine.bg»Рецепти»Сандвичи»Сандвич със свинско месо по немски

Сандвич със свинско месо по немски

Rosi StoyanovaRosi Stoyanova
Администратор
1k1k
Сандвич със свинско месо по немски1 / 2
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
15 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
35 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • свинско филе - 2 бр. (всяко по около 340 г)
  • кисели красавички - нарязани на кръгчета
  • кетчуп - 8 с.л.
  • къри - 1 с.л.
  • морска сол
  • черен пипер
  • горчица - 3 с.л. + още за намазване
  • франзела - 1 бр. дълга
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Загрейте скарата на среден огън. Подсушете добре филетата от свинско и ги намажете с горчица, поръсете ги със сол и пипер и сложете на скарата. Печете около 10 минути от всяка страна.

След това ги махнете от скарата и ги покрийте с фолио. Нека постоят така 10-тина минути. Нарежете франзелата на 4 парчета - всяко с дължина около 15 см.

Разрежете и разтворете парчетата, намажете ги с малко горчица. Нарежете печеното свинско на тънко и го разделете на 4 порции за всяка франзела.

Намажете сандвичите със свинско със смес от кърито и кетчупа, украсете с нарязани краставички и поднесете веднага.

По желание може да се добави и карамелизиран лук към Сандвич със свинско месо по немски.

Рейтинг

5
51
40
30
20
10
Дай твоята оценка: