Начин на приготвяне
Загрейте скарата на среден огън. Подсушете добре филетата от свинско и ги намажете с горчица, поръсете ги със сол и пипер и сложете на скарата. Печете около 10 минути от всяка страна.
След това ги махнете от скарата и ги покрийте с фолио. Нека постоят така 10-тина минути. Нарежете франзелата на 4 парчета - всяко с дължина около 15 см.
Разрежете и разтворете парчетата, намажете ги с малко горчица. Нарежете печеното свинско на тънко и го разделете на 4 порции за всяка франзела.
Намажете сандвичите със свинско със смес от кърито и кетчупа, украсете с нарязани краставички и поднесете веднага.
По желание може да се добави и карамелизиран лук към Сандвич със свинско месо по немски.