Пуешко филе с праскови и джинджифил

Росица СтояноваРосица СтояноваДарт Вейдър8715814265
24/05/2017
"Крехко пуешко месце с богат, сладък и много ароматен сос - неустоима комбинация "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо471
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг3 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Снесете всички продукти за маринатата. Запазете около 60 мл, за да може да поливате месото по време на печенето. Сложете филенцата и останалата марината в плик.

Сложете за 30-тина минути в хладилник, като от време на време обръщате месото. Загрейте скарата, намажете я с олио и сложете отцедените филета.

Печете по 5 минути от всяка страна, като поливате със запазената марината.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар