Рибни шишчета

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
06/12/2011
Приготвяне70 мин.
Готвене10 мин.
Общо80 мин.
Порции2-3 бр.
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 938
  • Преглеждания за месеца5
  • Преглеждания за седмицата3
  • Рейтинг4.6 от 5

Необходими Съставки

  • риба - 180 гр.
  • олио - 10 гр.
  • лимони - 1 бр.
  • сол
  • черен пипер
  • дафинов лист
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистваме и добре измиваме рибата. Нарязваме я на порции. Поръсваме със сол и черен пипер и оставяме да престои около 1 час.

Парчетата риба набождаме на шиш, като между всеки къс риба поставяме дафинов лист и печем на не много силен огън. Мажем с олио от време на време.

Кебапът поднасяме със сок от лимон.

Иноксово овално плато 50см.
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Иноксово овално плато 50см.
15.99 лв.
Виж ››

Добрата домакиня винаги има овално плато под ръка, защото обикновено нейният дом винаги очаква гости. Нека всички се възхитят на вашите разядки, сладки или основни ястия. Овалното плато ще ви помогне да се сдобиете с образцова трапеза и да си спечелите заслужени комплименти.

Рейтинг

5 4
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар