Свински ребърца на фурна

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър366127570
01/05/2017
"Причина номер 1 никога, ама никога да не станем вегетарианци - тези сочни свински ребърца на фурна "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо95 431
  • Преглеждания за месеца5171
  • Преглеждания за седмицата326
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

  • свински ребърца - 1 кг
  • соев сос - 1 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • горчица
  • кетчуп - 1 с.л.
  • чесън - на прах
  • кимион
  • черен пипер
  • червен пипер
  • вода - малко
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете ребърцата на порции.

Смесете всички съставки намажете ребърцата. Сложете ги в хладилника за престоят около 2 часа, като покриете тавата с фолио.

След това сложете ребърцата да се пекат на 200 градуса. Намажете ги веднъж с маринатата, преди да ги обърнете да се изпекат и от другата страна.

Готовите ребра поднесете с халба бира.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
29.01.2019 20:41
Колко време се пече на фурна? Оставяме ли фолиото първоначално, докато започне да се пече? На студена фурна или на загрята се слагат?
23
0
Райна Христева
рецептата е много добра,стана вкусно
2
1