Мариновани пилешки бутчета

Роси ТрифоноваРоси ТрифоноваДарт Вейдър322
12/05/2012
"Апетитни пилешки бутчета, крехки и топящи се в устата "
Приготвяне15 мин.
Готвене30 мин.
Общо45 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо22 655
  • Преглеждания за месеца1171
  • Преглеждания за седмицата9
  • Рейтинг4.4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • пилешко месо - 6 пилешки бутчета
  • горчица - 3 с.л.
  • сол - 1 ч.л.
  • лимонова бира - 150 мл
  • зехтин - 4 с.л.
  • мед - 1 с.л.
  • черен пипер - млян
  • къри - 1/2 ч.л.
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пилешките бутчета се подреждат в намазнена тава. Всички останали съставки се разбита добре и с тази марината се заливат бутчетата.

Оставят се да престоят за 2 часа на хладно. След това се покриват с фолио и се слагат да се изпекат за 30 минути на силно загряна фурна.

След това фурната се намаля, маха се фолиото и се доизпичат до приятен загар.

Рейтинг

5 4
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар