Вегетариански шницел пане

Rositsa IvanovaRositsa IvanovaДарт Вейдър366147706
28/03/2017
"Супер вегетариански шницели, които ще направят достойна компания на бирата, която се изстудява в хладилника "
Приготвяне25 мин.
Готвене60 мин.
Общо85 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
2 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо3 333
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена2

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Задушете до омекване нарязаните лук и гъби. Добавете към плънката натрошеното сирене, скълцания магданоз, 1 сурово яйце и 2 варени, които сте нарязали на дребно.

От изброените продукти пригответе смес за палачинки и ги изпържете по стандартния начин в капки мазнина в тиган с незалепващо покритие.

Във всяка палачинка сложете от сместа, прегънете и оваляйте последователно в брашно и разбити яйца.

Изпържете шницелите и ги поднесете гарнирани със салата.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар