Френски крокети

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
591
1k
34
2k
09/04/2012
Приготвяне20 мин.
Готвене25 мин.
Общо45 мин.
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 495
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4.8 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накиснете с прясното мляко филията стар хляб. В сгорещеното масло запържете ситно скълцания лук. Нарежете пушената сланина ситно.

Смесете в съд телешката кайма с накиснатия хляб, лука, сланината, сол и черен пипер на вкус и омесете каймата с накълцания магданоз и яйцето.

Омесете сместа с мокри ръце и оформете от нея топчета. Овалвайте ги в брашно и ги изпържете в обилно количество сгорещена мазнина.

Поднесете френските крокети с гарнитура от картофено пюре или салата.

Чук за месо с брадвичка-35%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Чук за месо с брадвичка
13.00 лв.
8.50 лв.
Виж ››

Инструмент за месо 2 в 1 - чук за месо с брадвичка. Обработете всяка пържола или ребърца, поднасяйки на близките си крехко и вкусно месо. С брадвичката може да оформите перфектните стекове, после да ги начукате с чука и да ги метнете във фурната или на скарата.

Рейтинг

5 4
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар