Агнешко с бира на фурна

07/04/2012
отНовак
"Идеално за специални поводи и семейни събирания - крехко агнешко на фурна "
  • Приготвяне25 мин.
  • Готвене160 мин.
  • Общо185 мин.
  • Порции4-5
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо6 338
  • Преглеждания за месеца196
  • Преглеждания за седмицата49
  • Рейтинг3.9 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на по-едри хапки и хубаво ги оваляйте в брашно.

Загрейте мазнина в тиган и запържете месото за кратко.

Прехвърлете го в йенска тава с капак и добавете почистените и едро нарязани моркови и лук.

Объркайте с всички подправки, като добавите накрая бульона от варени агнешки дреболии, бирата и стръкчетата девесил.

Сложете капака и пъхнете да се пече в слаба фурна за 2 часа и 30 минути. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар