Агнешко с бира на фурна

Новак
07/04/2012
"Идеално за специални поводи и семейни събирания - крехко агнешко на фурна "
Приготвяне25 мин.
Готвене160 мин.
Общо185 мин.
Порции4-5
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо7 035
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3.9 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете агнешкото на по-едри хапки и хубаво ги оваляйте в брашно.

Загрейте мазнина в тиган и запържете месото за кратко.

Прехвърлете го в йенска тава с капак и добавете почистените и едро нарязани моркови и лук.

Объркайте с всички подправки, като добавите накрая бульона от варени агнешки дреболии, бирата и стръкчетата девесил.

Сложете капака и пъхнете да се пече в слаба фурна за 2 часа и 30 минути.

Рейтинг

5 2
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар