Начин на приготвяне
Включете фурната на ниска температура. Сипете брашното в достатъчно голяма чиния и го овкусете със сол и пипер. Нарежете всеки един от резените месо на 3 еднакви парчета, сложете по едно листо от салвията и притиснете хубаво.
След това оваляйте добре месото в брашното. Загрейте олиото и половината от маслото в тиган и запържете резените месо по 2 минути от всяка страна. Извадете и поддържайте топло в загрятата фурна.
Изстискайте лимоновия сок в тигана и добавете бульона (или водата) и бъркайте на умерен огън, докато течността намалее наполовина. Добавете останалото масло и продължете да бъркате докато сосът добре поеме маслото.
Върнете месото в тигана и запържете за няколко секунди от всяка страна. Веднага сервирайте, като за гарнитура може да изберете варени картофи, броколи или грах.