Заек в гювеч

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
604
2k
31
2k
Заек в гювеч
21/03/2012
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене120 мин.
Общо150 мин.
Порции5-6
"Знаете ли как да си приготвите вкусен и сочен заек наситен на аромати? Вижте тук"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте и порционирайте заека. Сложете го направо в голям гювеч и го залейте с 1 ч.ч. вода и поръсете с част от подправките. Оставете да престои за 1 час така.

След това добавете почистените и нарязани по-едро лук, цели скилидки чесън, моркови, гъби и картофи. Отново прибавете подправки, разпределете дафиновите листа.

Разбъркайте доматеното пюре с другата чаша вино и залейте в гювеча. Сложете капака и пъхнете да се пече за около 2 часа в умерена фурна.

Рейтинг

5 10
4 7
3 5
2 3
1 0
Дай твоята оценка: