Домашно минестроне с бекон

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
375
297
13/12/2016
"Предлагаме ви нещо, което сгрява сетивата в студените зимни дни. Да ви е сладко, приятели!"
Приготвяне25 мин.
Готвене90 мин.
Общо115 мин.
Порции5
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо715
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг3 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Залейте почистения боб със студена вода. Оставете го така няколко часа, след което изхвърлете водата и сварете боба в чиста вода. Загрейте олио и запържете нарязания бекон.

Добавете лука и чесъна и пържете още малко. Сипете тази запръжка при боба, прибавете бульона, доматеното пюро (размито с малко вода), магданоза и макароните.

Варете около 5 минути, прибавете ситно нарязаните картофи, настърганата и нарязана тиквичка, отцедения от горчилката патладжан.

Накрая прибавете и ситно нарязаните чушки. Варете до пълната готовност на супата. Сервирайте с натрошено сирене.

Рейтинг

5 0
4 0
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар