Сос от бульон

22/10/2008
Петя
отПетяНовак
  • Приготвяне5 мин.
  • Готвене15 мин.
  • Общо20 мин.
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо2 758
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата4
  • Рейтинг4.5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Брашното се запържва в част от маслото, след което се разтваря с бульона. Прибавя се сметаната и се оставя около 10 мин. да ври на слаб огън. Прибавя се нарязания на ситно и изпържен лук, сол и горчица.

Преди да отстраняване от огъня прибавяме и останалото масло.

Подходящ е за сервиране към дробчета, кюфтета и дивеч. [подобни рецепти тук]

Рейтинг

5 2
4 2
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар