Пълнено свинско месо

тинтин
Новак
27
670
2k
Пълнено свинско месо
31/12/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Готвене60 мин.
Общо90 мин.
Порции5-6
"Когато искате да впечатлите един мъж, не си обувайте високи токчета, а пригответе това пълнено свинско месо"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Правим в месото джоб. Омесваме каймата със ситно нарязаните чушки, накълцания магданоз, жълтъка, солта и червения пипер.

Посоляваме месото, поръсваме го с черен пипер и ким и го пълним с приготвената смес.

Забождаме джоба с клечки за зъби, слагаме го в съд от йенско стъкло, поръсваме с розмарин, сипваме малко вода и печем около 1 час на умерена фурна.

Рейтинг

5 5
4 2
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка: