Свинско в гърне

Rosi TrifonovaRosi Trifonova
Дарт Вейдър
1k
5k
34
17k
05/12/2011
"Няма как да сгрешите с тази рецепта - вкусно и лесно свинско "
Приготвяне30 мин.
Готвене180 мин.
Общо210 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо24 548
  • Преглеждания за месеца263
  • Преглеждания за седмицата30
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.7 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарежете свинското на парчета и го сложете да се запържи, колкото да си смени цвета в олиото. Поръсете го с брашното и го прехвърлете в гърнето.

Прибавете нарязаните на половинки малки главички лук, обелените и нарязани картофи, ситно нарязаните домати и цели скилидки чесън.

Объркайте леко и прибавете подправки на вкус. Долейте виното и малко топла водичка, затворете гърнете и го запечатайте с тесто отстрани. Сложете го да се пече на слаб огън за 2-3 часа.

Алуминиев тиган с незалепващо покритие 3мм - 28 см-23%
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Алуминиев тиган с незалепващо покритие 3мм - 28 см
55.00 лв.
42.35 лв.
Виж ››

Перфектният алуминиев тиган за вашата кухнята - опитайте и ще разберете защо!

Рейтинг

5 7
4 3
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ицо
Ицо
05.02.2012 09:18
Звучи лесно и бързо приготвяне ,ще опитам и ще ви пиша.
0
0