Яйчена разядка с кисели краставички

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
14k
26/11/2011
"Вкусна разядка, която може да се поднесе както с ракия, така и с добре изстудено бяло вино!"
Приготвяне15 мин.
Готвене8 мин.
Общо23 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
11 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо66 121
  • Преглеждания за месеца121
  • Преглеждания за седмицата85
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена11

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Рендосайте твърдо сварените яйца.

Разбъркайте ги със сметаната, нарязаните ситно кисели краставички, пресован чесън, 1 с.л. зехтин и сол на вкус.

По желание добавете и 2 щипки червен пипер. Поднесете със стрък магданоз.

Рейтинг

5 3
4 3
3 3
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Наталиа Петрова
Аз също добавям и картофи. По този начин става плътен и богат вкусът и мога да я поднеса като гарнитура.
0
0
Monika Ivanova
Monika Ivanova
11.04.2016 14:08
аз я правя и с малко варени картофи също наситнени
0
0
Маргарита
Маргарита
09.11.2014 11:55
По вкусно става вместо с магданоз,с копър.
3
0