Владишки хляб

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
575
959
475
18/07/2016
Приготвяне20 мин.
Готвене45 мин.
Общо65 мин.
Порции10 парчета
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо779
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

В купа разбиваме яйцата със захарта и добавяме орехите, меда, содата, стафидите, канелата, солта и брашното. Разбъркваме много добре.

Прехвърляме тестото в намаслена и набрашнена тава и печем в предварително загрята на 200 градуса фурна за около 35-45 минути.

Бамбукова дъска с борд 28 см
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Бамбукова дъска с борд 28 см
11.99 лв.
Виж ››

Висококачествена бамбукова дъска за рязане и сервиране. Удобна и практичка, дъската за рязане не абсорбира миризмите от продуктите, обработвани върху нея. Поддържа се лесно. и може да се използва за поднасяне на ордьоври или разядки. Изработена от 100% бамбук.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар