Свинско задушено от Перу

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k9259581k
Свинско задушено от Перу1 / 2
16/07/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
20 мин.
Готвене
50 мин.
Общо
70 мин.
"Невероятно, Севда е донесла това свинско задушено чак от Перу, а то е още топло-топло"

Необходими Продукти

  • свинско месо - 1 кг
  • картофи - 1 кг
  • оцет - 1 к.ч.
  • червен пипер - 1 ч.л.
  • кимион - 1 ч.л.
  • чесън - 6 скилидки, пресован
  • люти чушки - 1/4 ч.ч., смлени
  • олио - 50 мл
  • сол
  • черен пипер
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Нарязваме месото на парчета и го натриваме добре със сол, кимион и черен пипер, оставяме го да се накисне за 1 час в оцета и смлените люти чушки.

Вадим, отцеждаме и запържваме в сгорещеното олио с чесъна и червения пипер.

Доливаме маринатата и оставяме да се задушава на тих огън.

Сервираме с предварително сварените и нарязани на едро картофи.

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: