Бъркани яйца със зелен лук и бекон

Севда АндрееваСевда АндрееваДжедай1257176
18/06/2016
"Страхотна комбинация от няколко прости съставки, подходяща както за вечеря, така и за обяд. Ами - да ви е сладко, приятели "
Приготвяне10 мин.
Готвене20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 171
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата7
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме зеления лук на дребно, нарязваме бекона на дребни парченца.

В тиган загряваме олиото и запържваме бекона за кратко, добавяме лука и пържим докато омекне.

Прибавяме маслото и щом се разтопи, сипваме яйцата в тигана. Изчакваме да побелее белтъкът и внимателно разбъркваме малко. Стараем се да не стане на каша.

Посоляваме и посипваме с червен и черен пипер. Сервираме веднага.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар