Бъркани яйца със зелен лук и бекон

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
660
958
530
Бъркани яйца със зелен лук и бекон
Снимка: Севда Андреева
18/06/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне10 мин.
Сготви20 мин.
Общо30 мин.
Порции1
"Страхотна комбинация от няколко прости съставки, подходяща както за вечеря, така и за обяд. Ами - да ви е сладко, приятели"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме и нарязваме зеления лук на дребно, нарязваме бекона на дребни парченца.

В тиган загряваме олиото и запържваме бекона за кратко, добавяме лука и пържим докато омекне.

Прибавяме маслото и щом се разтопи, сипваме яйцата в тигана. Изчакваме да побелее белтъкът и внимателно разбъркваме малко. Стараем се да не стане на каша.

Посоляваме и посипваме с червен и черен пипер. Сервираме веднага.

Рейтинг

5 2
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: