Запеканка с броколи и карфиол

ИларияИлария
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
14/10/2011
"Броколи и пармезан - оставяме ви сами да си представите божествения аромат на това ястие!"
Приготвяне15 мин.
Готвене35 мин.
Общо50 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо36 576
  • Преглеждания за месеца30
  • Преглеждания за седмицата3
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсайте броколито и карфиола на розички и ги сварете на пара за 5 минути. Може и да ги бланширате. След това ги изсипете в намаслена тава и ги разбъркайте с накълцаните лук и чесън.

В купа смесете прясното мляко, магданоза, майонезата, кашкавала, пармезана, горчицата, черен пипер и сол на вкус.

Разбъркайте добре и залейте със сместа зеленчуците. Поръсете с галетата и сложете да се пече за около 30 минути на 175 градуса в предварително загряна фурна.

Овална керамична тава за ценители
Made in Bulgaria
Овална керамична тава за ценители
27.50 лв.
24.99 лв.
Виж ››

Уникална овална тава, изработена от троянска керамика - задължителен кухненски аксесоар за всеки дом :)

Рейтинг

5 11
4 6
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Марина
Марина
19.02.2014 20:54
Здравейте!
Искам да попитам дали мога да пропусна майонезата?
0
0