Начин на приготвяне
Пригответе си правоъгълна тава, която трябва да застелите с хартия за печене. Краищата на хартията трябва да са много след стените на тавата, за да може в последствие да обгърнете цялата торта отгоре.
Разбийте яйцата със захарта и добавете двата вида какао и подсладеното кондензирано мляко. Изсипете сместа в съд на котлона, в който предварително леко сте разтопили маслото.
Бъркайте крема, докато се сгъсти на слаб огън. Към готовия крем се добавя ванилията и половината от ромовата есенция.
Другата половина се сипва в купичка с малко прясно мляко, в която леко се потапят бисквитите от 1 край при реденето. Изсипете на дъното на тавата от крема.
Подредете ред бисквити, потопени в мляко и редувайте крем, бисквити, докато се изчерпат количествата. Получават се около 6 реда бисквити, като кремът не е на много дебел пласт. Отгоре трябва да завършите с крем.
Оставете за кратко да се стегне и прегънете готварската хартия върху повърхността на бисквитената торта, за да я покрие цялостно. Оставете в хладилник за 1 денонощие и на следващия ден поднесете.