Гроздов тарт

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k7709581k
Гроздов тарт1 / 2
25/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
40 мин.
Готвене
40 мин.
Общо
80 мин.
Порции
6
"Ефектен гроздов тарт, който разрязваме с удоволствие"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Пресяваме брашното и го смесваме със размекнатото масло, добавяме малко вода и омесваме меко тесто.

Разстиламе тестото в подходяща тавичка и отгоре подреждаме измитото и почистено от семките грозде.

Смесваме яйцето с млякото, прибавяме бадемите и захарта и с получената смес заливаме гроздето.

Печем в предваритено загрята умерена фурна за около 30-40 минути.

Рейтинг

4.5
51
41
30
20
10
Дай твоята оценка: