ezine.bg»Рецепти»Предястия»Мезета»Домашен леберкез

Домашен леберкез

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
671
956
471
Домашен леберкез
18/04/2016
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне60 мин.
Готвене90 мин.
Общо150 мин.
Порции4
"Домашен леберкез - направо ни потекоха лигите"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Смиламе в машинка месата, сланината, лука, накиснатите и добре изцедени кифли.

Овкусяваме със сол, черен и червен пипер, чубрица и кимион, прибавяме яйцата и наситнения магданоз.

Оформяме всичко на салам и го увиваме в мокър тензух, завързваме здраво краищата и го варим в подсолена вода.

Охлаждаме и сервираме нарязан на филийки.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка: