Ezine.bg»Рецепти»Предястия»Печено сирене»Запечен Камамбер със сладко

Запечен Камамбер със сладко

Запечен Камамбер със сладко
Снимка: Yordanka Kovacheva
1 / 3
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
5 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
25 мин.
Порции
4

Необходими продукти

  • камамбер - 1 опаковка
  • сладко - от боровинки
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Отворете Камамбера и махнете опаковката. Поставете го в малка глинена купичка.

Внимателно направете леки разрези върху сиренето - не бива да са твърде дълбоки.

Запечете сиренето в предварително загрята на 200 градуса фуна. След това го извадете и намажете със сладкото.

Освен сладко от боровинки, може да използвате мармалад от домати, ягоди, лук.

Сервирайте с чаша червено вино.

Запеченият Камамбер със сладко е чуден.

Рейтинг

4
50
41
30
20
10
Дай твоята оценка: