Задушено свинско в лозови листа

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
521
959
472
13/01/2020
Приготвяне30 мин.
Готвене80 мин.
Общо110 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо1 100
  • Преглеждания за месеца13
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг4 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

За рецептата задушено свинско в лозови листа, първо нарязваме свинското месо на хапки и го посоляваме.

В намазана с олио тава поставяме 1 ред лозови листа, предварително измити и попарени с вряща вода. Стремим се листата да покрият дъното и стените па съда.

Върху тях поставяме месото от свинско бонфиле и го поръсваме с черен пипер, нарязаните магданоз, копър, девесил, олиото и същото количество вода.

Завиваме с фолио и печем. Накрая махаме горните листа и запичаме. Гарнираме готовото задушено свинско с картофено пюре.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар