Кекс с ябълков крем

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
379
297
14/01/2020
"Кекс или крем - тук не трябва да избирате - с тази рецепта получавате и двете "
Приготвяне20 мин.
Готвене50 мин.
Общо70 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо4 266
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Маргаринът, захарта и яйцата се разбъркват. Към брашното добавяме бакпулвера и смесваме с подправките и счуканите бадеми. На края добавяме и нарязаните на кубчета ябълки.

Печем в умерена фурна около 50 мин. След като кексът изстине, го изваждаме от формата и го украсяваме с плодово-маслен крем.

За този кекс с ябълков крем ябълките могат да бъдат заменени с череши, чиито костилки са извадени предварително.

Форма за пухкав кекс с дупка - тефлонова
За хубаво тесто използвайте това:
Форма за пухкав кекс с дупка - тефлонова
7.50 лв.
Виж ››

Класическа форма за кекс с качествено тефлоново покритие - изборът на практичната домакиня

Рейтинг

5 5
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар