Чеснова супа

Росица СтояноваРосица Стоянова
Дарт Вейдър
1k
2k
3k
17/11/2009
"Уникално вкусна супа, която ще бъде на масата ви след по-малко от 20 минути "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
8 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо9 991
  • Преглеждания за месеца35
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена8

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Филийките се режат на хапки и се запържват в маслото до получаване на златист цвят. Завира се 750 мл. вода, в която се поставят пасирания чесън, кубчетата бульон, половината от разтопеното масло и прясното мляко , което е разбито брашното. Ври 15 мин.

Сервираме хапките залети със супа и поръсени с настърган кашкавал.

Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
Приготвяй си тази рецепта в:
Плитка емайлирана тенджера с есенен декор 5.7 литра
23.92 лв.
Виж ››

Допълнете колекцията си от кухненски съдове с тази плитка емайлирана тенджера. Удобна за готвене, поддържане и съхранение. Тя е плитка, но и достатъчно голяма, за да нахраните всички у дома с приготвената в нея гозба. Предлага се с красива декорация.

Рейтинг

5 8
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Ели
Ели
06.10.2011 14:25
А бульона какъв трябва да е, има ли значение ?
0
0