Гъбен сос с топено сирене

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
28/05/2011
"Добавете към гъбения сос малко топено сирене и се насладете на съвършен вкус и аромат!"
Приготвяне10 мин.
Готвене25 мин.
Общо35 мин.
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо40 078
  • Преглеждания за месеца256
  • Преглеждания за седмицата17
  • Коментари2 пъти
  • Рейтинг4.6 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества
Сос за Месо

Начин на приготвяне

Почистете гъбите, нарежете ги и сложете да се задушават в сгорещеното масло до готовност. През това време разбъркайте заедно сметаната, киселото мляко, виното заедно с брашното.

След като гъбите са готови започнете да добавяте тази смес към тях, като непрекъснато разбърквате. Продължавайте да бъркате за около 5 минути и добавете нарязаното топено сирене и подправки на вкус. След 2 минути махнете гъбения сос от котлона. Подправете с накълцан копър или магданоз.

Стъклена купичка диаметър 6 см
Избери класиката! Поднеси стилно с:
Стъклена купичка диаметър 6 см
1.36 лв.
Виж ››

Лесни за употреба и много практични стъклени купички, подходящи за сосове, кремчета, ядки или др.

Рейтинг

5 6
4 2
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (2)

Изпрати
Ела
Ела
08.03.2016 18:08
Вкусен соус!
0
0
Панов
Панов
09.12.2014 18:52
Страхотна рецепта!
1
0