Филе от риба с ананас

30/07/2016
Севда Андреева
отСевда АндрееваДжедай10686
"Кисело, солено, сладко и люто - четири причини да опитате този невероятен рибен деликатес "
  • Приготвяне15 мин.
  • Готвене20 мин.
  • Общо35 мин.
  • Порции1
Сготви+1 точки
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо405
  • Преглеждания за месеца9
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме филето и го запържваме в сгорещената мазнина от двете страни около 10 минути.

Правим сос като обелваме ананаса и го нарязваме на ситно, пресоваме чесъна, махаме семките на лютите чушки и ги нарязваме на ситно.

Нарязваме ментата и смесваме всички зеленчуци и ананаса, подправяме със сол, черен пипер, куркума и фъстъчено масло.

Поливаме рибата със соса.подобни рецепти тук

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Бъди първият, който ще напише коментар