Гъби с кашкавал

IlariaIlaria
Мастър Шеф
2k
2k
33
7k
28/05/2011
"Страхотно парти предложение, което не може да отминете с лека ръка "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2
Сготви+1 точка
6 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо15 008
  • Преглеждания за месеца188
  • Преглеждания за седмицата45
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена6

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, измиват и се отделят от пънчетата. Подреждат се в намаслена тава. Във всяка гъба се слага по малко сол, бучица масло, парче кашкавал.

Отгоре се поръсват с по щипка къри и индийско орехче. Долива се гореща вода в тавата и пълнените гъбки се слагат да се пекат около 20 минути.

Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
Страхотен аксесоар за вашата кухня:
Иноксово квадратно плато за сервиране 25x25см.
13.72 лв.
Виж ››

Вярваме, че гостите ви ще се усмихнат още при вида на празното плато за сервиране, но ще бъдат наистина щастливи, ако го напълните с вкусни ордьоври.

Рейтинг

5 6
4 8
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Гъби
Гъби
11.08.2013 01:44
Гъбите само се обелват почистват и отделят пънчетата, никога не се мият. Поемат вода и се сваряват докато се печат, след това имате задушена пача от гъби и кашкавал.
1
0