Гъби с кашкавал

ИларияИларияНовак1171205
28/05/2011
"Страхотно парти предложение, което не може да отминете с лека ръка "
Приготвяне15 мин.
Готвене20 мин.
Общо35 мин.
Порции2-3
Сготви+1 точка
3 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо13 446
  • Преглеждания за месеца45
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена3

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Гъбите се почистват, измиват и се отделят от пънчетата. Подреждат се в намаслена тава. Във всяка гъба се слага по малко сол, бучица масло, парче кашкавал.

Отгоре се поръсват с по щипка къри и индийско орехче. Долива се гореща вода в тавата и се слагат да се пекат около 20 минути.

Рейтинг

5 6
4 8
3 4
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Гъби
Гъби
11.08.2013 01:44
Гъбите само се обелват почистват и отделят пънчетата, никога не се мият. Поемат вода и се сваряват докато се печат, след това имате задушена пача от гъби и кашкавал.
1
0