Пиле с бира

Роси ТрифоноваРоси Трифонова
Дарт Вейдър
1k
4k
31
17k
15/04/2011
"Отдавна се каним да направим такова пиле, така че чувствайте се поканени "
Приготвяне20 мин.
Готвене60 мин.
Общо80 мин.
Порции6
Сготви+1 точка
4 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо46 847
  • Преглеждания за месеца89
  • Преглеждания за седмицата75
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.2 от 5
  • Сготвена4

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Почистете пилето и го натрийте вътре и вън със сол, червен пипер. Отворете бутилката бира и я набучете в пилето от трътката през гърлото и я поставете така изправена в тава във фурната.

В гърлото на бирата сложете стръковете зелени подправки, а в тавата сипете малко олио. Сложете пилето на умерена незагрята фурна и печете до изкипяване на бирата.

Кръгла емайлирана тава декор рустика ф36
Приготвяй си тази рецепта в:
Кръгла емайлирана тава декор рустика ф36
24.99 лв.
22.99 лв.
Виж ››

Практична кръгла емайлирана тава, която намира широко приложение във всяка кухня, защото в нея се приготвят вкусни ястия.

Рейтинг

5 4
4 7
3 2
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
Денислав
Денислав
29.11.2015 19:59
И аз не виждам, проблем със снимката.. хората са го направили лесно и нагледно как става, обаче не, пак има недоволни ... Между другото един приятел ми говори за подобно нещо от години и все не мога да се наглася да го направя... Нооо, тези дни мисля да се пробвам :) Благодаря ви за хубавата рецептичка и най вече за напомнянето :)
3
0
Лола
Лола
28.11.2014 12:54
Какво и е на снимката?!Точно така се поставя пилето,набучено на бутилка.Да не искате да е облечено с рокля,та да ви е по-красиво?!
4
0
Име
Име
30.05.2014 20:09
Тая снимка,леле мале
0
3