Сафрид с домати на фурна

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
602
959
511
03/03/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 210
  • Преглеждания за месеца4
  • Преглеждания за седмицата6
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме почистваме и осоляваме рибата.

Овалваме в брашно и изпържваме в горещо олио, изваждаме.

В мазнината запържваме нарязания лук до златисто.

Нареждаме рибата в дълбок гювеч, отгоре нарязаните домати, поръсваме с галета.

Поливаме с разтопенато масло, поръсваме с нарязания на ситно магданоз, посоляваме и запичаме в умерена фурна 40 минути.

Сервираме със задушен ориз, пържени картофи или салата.

Чугунена грил тава с дръжки 30 см-24%
Качество без компромис:
Чугунена грил тава с дръжки 30 см
99.00 лв.
75.00 лв.
Виж ››

Чугунена тава с дръжки, която ще съдейства за приготвянето на вкусни гриловани зеленчуци, сочно месо или дори сандвичи.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар