Сафрид с домати на фурна

03/03/2016
Приготвяне40 мин.
Готвене40 мин.
Общо80 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 016
  • Преглеждания за месеца15
  • Преглеждания за седмицата2
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измиваме почистваме и осоляваме рибата.

Овалваме в брашно и изпържваме в горещо олио, изваждаме.

В мазнината запържваме нарязания лук до златисто.

Нареждаме рибата в дълбок гювеч, отгоре нарязаните домати, поръсваме с галета.

Поливаме с разтопенато масло, поръсваме с нарязания на ситно магданоз, посоляваме и запичаме в умерена фурна 40 минути.

Сервираме със задушен ориз, пържени картофи или салата.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар