Яхния с ориз и наденица

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
07/02/2016
Приготвяне35 мин.
Готвене60 мин.
Общо95 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо1 221
  • Преглеждания за месеца1
  • Преглеждания за седмицата1
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Сваряваме пилешкото месо и го отцеждаме от бульона, който запазваме.

В тенджерка разтопяваме маслото, прибавяме счукания чесън, нарязания лук, листата целина и нарязаната чушка.

Запържваме няколко минути и слагаме нарязаната наденица, разбъркваме и сипваме пилешкия бульон.

Добавяме доматите, мащерката, 2 листа дафинов лист и посоляваме. Варим 25 минути, като 5 минути преди края добавяме нарязаното пилешко месо.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Анонимен
Анонимен
29.03.2018 13:52
Кога се слага ориза
0
0