Швейцарска салата с дребни макарони

Севда АндрееваСевда Андреева
Джедай
1k
508
959
469
19/08/2016
"От далеч донесохме рецептата за тази салата, но сме сигурни, че ще ви хареса и ще я приготвяте често-често "
Приготвяне35 мин.
Общо35 мин.
Порции1
Сготви+1 точка
1 Потребител сготви тази рецепта
  • Преглеждания общо2 409
  • Преглеждания за месеца21
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг5 от 5
  • Сготвена1

Необходими Съставки

  • паста - 50 г., сварени дребни макаронени изделия
  • домати - 1 бр.
  • лук - ½ глава
  • краставици - ½ бр.
  • кашкавал - 25 г, твърд
  • аншоа - 2 бр.
  • За дресинга
  • оцет - 1 ч.л.
  • вода - 1 с.л.
  • соев сос - 1 с.л.
  • олио - 2 ч.л.
  • черен пипер - на вкус
  • магданоз - 1 с.л., накълцан
* мерки и количества

Начин на приготвяне

Накъсваме рибата на парченца и разбъркваме с предварително приготвения дресинг.

Нарязваме краставичката на колелца, домата - на кубчета, а лука - на полумесеци.

Заливаме зеленчуците с дресинга и прибавяме макароните.

Гарнираме с нарязан на тънко кашкавал и поръсваме с магданоз.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар