Тиквен щрудел

EfrosiaEfrosia
Джедай
9785k1130k
Тиквен щрудел1 / 2
03/04/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне
25 мин.
Готвене
20 мин.
Общо
45 мин.
Порции
10-12 парчета
"Всички, които предпочитат щрудел с тиква пред класическия вариант с ябълка, да дадат по един лайк за рецептата"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Настържете тиквата и ябълките. Наръсете ги в голям съд с канелата, захарта, бахара, джинджифила, объркайте и оставете да престоят 10 минути.

Разстелете бутертестото и разпределете плънката в средата. Загърнете и леко притеснете краищата. Отгоре направете леки напречни разрези с нож. Намажете тиквения щрудел с жълтък и сложете да се пече на 200 градуса до апетитен загар.

Рейтинг

4.4
54
42
31
20
10
Дай твоята оценка:

Коментари

мира
мира
Когато видя, че рецептата е на Ефросия съм сигурна, че ще се получи добре :) Ще го пробвам!
16.11.2013 11:58