Панирани пилешки бутчета

ЕфросияЕфросия
Джедай
468
610
10
1k
31/03/2011
"Един от най-големите недостатъци на панираните пилешки бутчета е, че свършват прекалено бързо. А и пият много бира "
Приготвяне30 мин.
Готвене30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
Сготви+1 точка
5 потребителя сготвиха тази рецепта
  • Преглеждания общо74 287
  • Преглеждания за месеца259
  • Преглеждания за седмицата78
  • Коментари3 пъти
  • Рейтинг4.1 от 5
  • Сготвена5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Измийте пилешките бутчета, подсушете ги и ги натъркайте със сол, черен и червен пипер. Оставете така да се овкусят.

В голяма чиния разбийте яйцата с прясното мляко и прибавете ситно накълцания магданоз и оцета. Всяко бутче се овалва първо в брашно, после в яйчената смес, а най-накрая се овалва старателно и в галета, която се притиска добре с ръце.

Пилешките бутчета се пържат в силно сгорещено олио. Отцеждат се върху хартиена салфетка и се поднасят с гарнитура по желание.

Рейтинг

5 7
4 6
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (3)

Изпрати
ju
ju
04.02.2015 19:55
na tigan li ili v fruturnik ?
0
0
Еми
Еми
03.10.2014 22:01
Станаха много вкусни ине остават сурови.
4
0
Готвач люси
Готвач люси
05.05.2014 18:43
Най напред се саряват
5
1