Панирани пилешки бутчета

EfrosiaEfrosia
Джедай
941
4k
10
15k
Панирани пилешки бутчета
31/03/2011
Любими
Сготви
Добави
Докладвай
Приготвяне30 мин.
Сготви30 мин.
Общо60 мин.
Порции3
"Един от най-големите недостатъци на панираните пилешки бутчета е, че свършват прекалено бързо. А и пият много бира"

Необходими Продукти

* мерки и количества

Продуктите, които подбрахме за теб

Начин на приготвяне

Измийте пилешките бутчета, подсушете ги и ги натъркайте със сол, черен и червен пипер. Оставете така да се овкусят.

В голяма чиния разбийте яйцата с прясното мляко и прибавете ситно накълцания магданоз и оцета. Всяко бутче се овалва първо в брашно, после в яйчената смес, а най-накрая се овалва старателно и в галета, която се притиска добре с ръце.

Пилешките бутчета се пържат в силно сгорещено олио. Отцеждат се върху хартиена салфетка и се поднасят с гарнитура по желание.

Рейтинг

5 7
4 6
3 2
2 2
1 0
Дай твоята оценка: