Начин на приготвяне
Изчистваме чушките от семето и ги измиваме. Отвътре леко ги осоляваме.
В сгорещено масло пържим ситно нарязания лук, разместваме го с натрошеното сирене и филиите от бял хляб, които добре сме изцедили от млякото в което сме ги потопили. В сместа слагаме яйцата, магданоз и нарязаните домати. Солим със сол и черен пипер.
Пълним чушките. Отвора го запушваме като го потапяме в брашно или с парче домат.
Нареждаме ги в тавичка, отгоре слагаме парченце масло и печем.
Сервира се с кисело мляко.
Коментари
да се нарече рецептата.
Ако използуваме подхода на именуване, използуван от автора и, можем да я наречем и
ПЪЛНЕНИ ЧУШКИ със СОЛ, защото съдържа и СОЛ.