Лимонови картофки с хумус

Криси ЧерниковаКриси ЧерниковаДарт Вейдър162811229
16/11/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене60 мин.
Общо75 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо485
  • Преглеждания за месеца2
  • Преглеждания за седмицата1
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Избират се картофи с тънка кора, най-добре извадени наскоро. Измиват се внимателно на течаща вода и се нарязват на резени.

Поставят се в намаслена тава. Лимоните се обелват и се пасират. С получената кашичка се мажат картофите. Добавя се и хумусът.

Всичко се разбърква и се поръсва с подправки. Долива се и около 1 ч.ч. вода. Картофите се пекат на 180-200 градуса до готовност.

Рейтинг

5 0
4 1
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар