Касарече със скариди и чесън

Марина НордМарина Норд
Новак
1k
228
27
220
19/12/2015
Приготвяне15 мин.
Готвене45 мин.
Общо60 мин.
Порции4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо523
  • Преглеждания за месеца0
  • Преглеждания за седмицата0
  • Рейтинг5 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Запържете скаридите със скилидка чесън в малко зехтин до готовност. Сьомгата се нарязва на много тънки ивици. Лукът се реже на ситно и се запържва в зехтин заедно с тиквичката, нарязана на тънки кръгчета.

Добавя се нарязаният на ситно чесън и се запържва още 2 минути при непрекъснато разбъркване. Добавя се нарязаната сьомга и половината сол.

Във вода, в която се добавя останалата сол, се сварява пастата Касарече. Отцежда се и се смесва с лука и скаридите/сьомгата. Разбърква се добре.

Кората на лимона се настъргва, листенцата на босилека се накъсват. Касарече се сервира, поръсено с лимонова кора и листенца босилек.

Рейтинг

5 1
4 0
3 0
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари

Изпрати

Бъди първият, който ще напише коментар