Паниран патладжан със сметанов сос

ЕфросияЕфросия
Novice
849
1
16/11/2010
"Вкусотия за специални моменти и специални хора "
Приготвяне25 мин.
Готвене20 мин.
Общо45 мин.
Порции3-4
Сготви+1 точка
Бъди първият сготвил
  • Преглеждания общо8 319
  • Преглеждания за месеца19
  • Преглеждания за седмицата4
  • Коментари1 пъти
  • Рейтинг4 от 5

Необходими Съставки

* мерки и количества

Начин на приготвяне

Патладжаните се режат на кръгове, поръсват се със сол и се оставят да се отцедят от горчивия сок. Изплакват се, подсушават се и се пържат, като се овалват последователно в брашно, яйца и галета.

Панираните патладжани се поднасят със сос, приготвен от майонезата, разбита със сметаната, натрошеното сирене и подправките.

Гарнират се с резени домати.

Рейтинг

5 1
4 5
3 1
2 0
1 0
Дай твоята оценка:

Коментари (1)

Изпрати
Донка
Донка
20.06.2012 10:46
приятна рецепта :)
0
0